Advance

Afmeting, materiaalkeuze, kleurstelling, interieur en accessoires. Met Advance stelt u een kast samen die aansluit bij úw woonwensen.

Assortiment
Advance heeft een breed assortiment bestaande uit meer dan 325 kleuren en afwerkingen. De deurvullingen zijn beschikbaar in hout-, glas- of spiegeldecoren. De trends van vandaag laten met name frisse en lichte kleuren zien. Maar ook fraaie houtdecors zijn vandaag de dag helemaal hot. Een compleet kleurenoverzicht treft u aan in de Advance folder, welke u via de pagina
'Panelen'kunt downloaden.

Er bestaat een mogelijkheid om deuren te bestellen met een strook van 40 cm in het midden van de deur - dat geeft een extra leuke uitstraling. Ook zijn er voor elke deurvulling bijpassende zijwanden beschikbaar.

Te leveren (breedte)maten
Advance schuifdeuren kunnen geleverd worden op iedere gewenste breedte met een maximum van 1 meter en kamerhoogte tot 260 cm. Advance is leverbaar als zelfbouwpakket in verschillende standaardmaten. Een Advance zelfbouwpakket is in combinatie met decorpanelen eenvoudig te monteren met de bijgeleverde montagehandleiding. Ook is het mogelijk uw kast geheel op maat te laten maken.

Het Advance programma biedt tevens oplossingen voor moeilijke ruimten, zoals het plaatsen op een vloer die niet helemaal waterpas is, onder een schuin dak of andere moeilijke hoek. Met deurremmen, schuine daksteunen en schuine deurgeleidingen kunnen deze problemen moeiteloos verholpen worden.